april 7, 2019

Laatste nieuws

03.05.2019 – Twee nieuwe sprekers voor Symposium bekend!

Wij zijn blij twee nieuwe sprekers voor het AlErgo symposium aan te kunnen kondigen. Trainingsbureau 1812 zal een lezing geven over het toepassen van NLP methodieken binnen de ergotherapie. Daarnaast zal Invacare een lezing/workshop geven over mogelijkheden van elektrische aandrijvingen voor handbewogen rolstoelen. Schrijf je snel in voor de lezingen! 


17.04.2019 – Tweede spreker Symposium bekend!

De tweede spreker van het AlErgo symposium dat op 20 juni zal plaatsvinden is bekend! Technology-based is een term die steeds vaker voorkomt binnen de ergotherapie. Tijdens het symposium zal Nienke Gerlofsma, ergotherapeut bij Silverfit een lezing geven over games en revalidatie. 
Schrijf je snel in voor deze lezing! 


07.04.2019 – Eerste spreker Symposium bekend!

Logo Ergo & Arbeid

Donderdag 20 juni is het zover! Het AlErgo symposium vindt dan weer plaats. De komende tijd maken wij verspreid en in willekeurige volgorde de sprekers bekend. Met trots kunnen wij vertellen dat Astrid van Leest, ergotherapeut en re-integratieprofessional een lezing zal verzorgen over ergotherapie en arbeid. Tijdens de lezing kom je te weten wat de rol van ergotherapeut is binnen de arbeidsre-integratie en wat je kan bieden bij een arbeidsvraag. 
Heb jij je nog niet voor het symposium ingeschreven? Doe dat dan snel en reserveer een plek.


30.03.2019 – Nieuwe workshops online!

Wij hebben weer mooie workshops kunnen vastleggen. Zo wordt er op 25 april een workshop over woningaanpassingen gegeven. Neem snel een kijkje in onze agenda en meld je aan. 


29.03.2019 – Terugblik workshop Kwaliteitsregister

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen en binnen

Op 28 maart is er een workshop over het kwaliteitsregister gegeven. Hierin werden alle ins en outs verteld over de registratie en tips voor het behalen van de punten. Wil jij ook een van de workshops bijwonen? Bekijk dan onze agenda en schrijf je in.


20.03.2019 – Internationale dag van het geluk

Afbeeldingsresultaat voor internationale dag van geluk

Op 20 maart wordt wereldwijd het geluk gevierd. dit jaar is het thema “Happier Together”, gericht op wat we gemeen hebben. Deel jouw geluksmoment vandaag via onze Social Media kanalen. 


11.03.2019 – De Week van Zorg en Welzijn

Afbeeldingsresultaat voor week van zorg en welzijn

Vandaag is de Week van Zorg en Welzijn gestart! Deze week, van 11 t/m 16 maart 2019 zal in het teken staan van de zorg. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen hun deuren en laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Wat doe jij speciaal voor deze week? Plaats je reactie op een van onze Social Media kanalen.