april 7, 2019

Bestuur

Het huidige bestuur van de AlErgo bestaat uit de Voorzitter Annelieke Jochems, Secretaris Tessa van Aken, Communicatie bestuurslid Maaike van der Giessen en Algemeen Bestuursleden Scarlett van Osselen en Hanna Geleijnse.

Scarlett van OsselenVoorzitter

Mijn naam is Scarlett van Osselen. In juli 2019 heb ik mijn diploma gehaald aan de Hogeschool Rotterdam en mag ik mij Ergotherapeut noemen! Op dit moment werk ik op de GRZ binnen Careyn, Spijkenisse. Op de opleiding heb ik stage gelopen binnen de ouderenrevalidatie en hier ook mijn afstudeeronderzoek over gedaan. Omdat hier mijn interesse ligt ben ik ook op de ouderenrevalidatie gaan werken.

Als student ben ik naast de opleiding studentlid geweest bij de opleidingscommissie aan de Hogeschool. Deze commissie schrijft adviezen aan de onderwijsmanager over het onderwijs en de opleiding binnen de opleiding Ergotherapie. Daarnaast ben ik simulatiecliënt geweest en was regelmatig bij de activiteiten van studievereniging Ergos. Nu ik student af ben en werkzaam ben als ergotherapeut, wil ik naast mijn werk ook op een andere manier bezig zijn met het beroep. Dit doe ik door in het bestuur van Alergo te gaan!

Hanna Geleijnse – secretaris

Sinds Oktober 2017 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut in Arnhem Nijmegen. Met mijn stages heb ik ervaring opgedaan op de PG en in de verstandelijk en lichamelijk gehandicapten zorg. Na mijn afstuderen heb ik gewerkt bij Jeremiasse hulpmiddelen in Kapelle en bij Revant, revalidatiecentrum Goes. Sinds kort heb ik mijn weg terug gevonden naar mijn geboorte stad Rotterdam en werk ik nu voor tijdelijke vervanging bij Rijckehove te Capelle a/d IJssel. Ter aanvulling van mijn werk ben ik nu algemeen bestuurslid bij Alergo. Zo kan ik mijn netwerk vergroten en mijn kennis verbreden.

Laura Verbiest Penningmeester

In de zomer van 2020 ben ik als ergotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn stages heb ik ervaring opgedaan in een verpleeghuis en in een ziekenhuis. Ik heb de minor neurorevalidatie gedaan, omdat mijn interesse ligt bij het werken met cliënten met niet-aangeboren hersenletsel. Sinds september werk ik als ergotherapeut bij het Daan Theeuwes Centrum, dit is een revalidatiecentrum voor jongeren en jongvolwassenen met niet-aangeboren hersenletsel Tijdens de opleiding was ik student-lid bij de opleidingscommissie. Nu ik ben afgestudeerd wil ik graag bezig zijn om de kennis van mijzelf en van andere ergotherapeuten te blijven ontwikkelen. Ik heb er zin in om Alergo te komen versterken!

Interesse in een bestuursfunctie?

Wil jij deel uitmaken van het AlErgo bestuur? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Openstaande vacature: algemeen bestuurslid