april 7, 2019

Bestuur

Het huidige bestuur van de AlErgo bestaat uit de Voorzitter Annelieke Jochems, Secretaris Tessa van Aken, Communicatie bestuurslid Maaike van der Giessen en Algemeen Bestuursleden Scarlett van Osselen en Hanna Geleijnse.

Annelieke Jochems – voorzitter
Sinds februari 2017 mag ik mijzelf ergotherapeut noemen! Na mijn afstuderen ben ik bij een eerstelijns praktijk gaan werken. Hier zie ik een breed scala aan hulpvragen en doelgroepen. Mijn expertise zijn cognitieve revalidatie, algemene neurologie, COPD, oncologie. Naast mijn werkzaamheden sport ik graag, houd ik van citytrips/reizen, duiken, dansen, borrelen met vriendinnen en vind ik het heerlijk om naar de sauna te gaan. In de zomer van 2017 heb ik mijzelf aangemeld bij het bestuur van AlErgo.

Tessa van Aken – secretaris
I
n de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut en sindsdien met veel plezier werkzaam bij Revalidatiecentrum Haaglanden en LENGG waar ik in de pijnrevalidatie werk. Ik was in de opleiding al actief als PR-coördinator en na mijn afstuderen vond ik het dan ook leuk om naast mijn werk wat extra’s te doen. Dit is het bestuur van AlErgo geworden! Ik kijk er naar uit om de alumnivereniging te versterken 

Maaike van der Giessen – communicatie
Ik ben Maaike van der Giessen en begin 2016 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Op dit moment ben ik werkzaam bij Rijndam Revalidatie in de neurorevalidatie en bij Pieter van Foreest in de eerstelijn. Ik merk hoe belangrijk het is om up-to-date te blijven om kwaliteit te kunnen bieden. Ik hoop een bijdrage te leveren bij Alergo met interessante topics uit het werkveld om die zo laagdrempelig mogelijk te kunnen aanbieden om ontwikkeling te stimuleren. Verder ga ik voor een gezellige en leerzame tijd.

Scarlett van Osselenalgemeen bestuurslid

Mijn naam is Scarlett van Osselen. In juli 2019 heb ik mijn diploma gehaald aan de Hogeschool Rotterdam en mag ik mij Ergotherapeut noemen! Op dit moment werk ik op de GRZ binnen Careyn, Spijkenisse. Op de opleiding heb ik stage gelopen binnen de ouderenrevalidatie en hier ook mijn afstudeeronderzoek over gedaan. Omdat hier mijn interesse ligt ben ik ook op de ouderenrevalidatie gaan werken.

Als student ben ik naast de opleiding studentlid geweest bij de opleidingscommissie aan de Hogeschool. Deze commissie schrijft adviezen aan de onderwijsmanager over het onderwijs en de opleiding binnen de opleiding Ergotherapie. Daarnaast ben ik simulatiecliënt geweest en was regelmatig bij de activiteiten van studievereniging Ergos. Nu ik student af ben en werkzaam ben als ergotherapeut, wil ik naast mijn werk ook op een andere manier bezig zijn met het beroep. Dit doe ik door in het bestuur van Alergo te gaan!

Hanna Geleijnse – algemeen bestuurslid

Sinds Oktober 2017 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut in Arnhem Nijmegen. Met mijn stages heb ik ervaring opgedaan op de PG en in de verstandelijk en lichamelijk gehandicapten zorg. Na mijn afstuderen heb ik gewerkt bij Jeremiasse hulpmiddelen in Kapelle en bij Revant, revalidatiecentrum Goes. Sinds kort heb ik mijn weg terug gevonden naar mijn geboorte stad Rotterdam en werk ik nu voor tijdelijke vervanging bij Rijckehove te Capelle a/d IJssel. Ter aanvulling van mijn werk ben ik nu algemeen bestuurslid bij Alergo. Zo kan ik mijn netwerk vergroten en mijn kennis verbreden.

Interesse in een bestuursfunctie?

Wil jij deel uitmaken van het AlErgo bestuur? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Openstaande vacature: algemeen bestuurslid