april 7, 2019

Bestuur

Het huidige bestuur van de AlErgo bestaat uit de Voorzitter Annelieke Jochems, Secretaris Tessa van Aken, Penningmeester Samira Babay, Communicatie bestuurslid Maaike van der Giessen en Marketing/PR bestuurslid Charlotte Dellemijn.

Maaike v.d. Giessen – Marscha Rasenberg – Tessa v. Aken
 Annelieke Jochems – Charlotte Dellemijn

Annelieke Jochems – voorzitter
Sinds februari 2017 mag ik mijzelf ergotherapeut noemen! Na mijn afstuderen ben ik bij een eerstelijns praktijk gaan werken. Hier zie ik een breed scala aan hulpvragen en doelgroepen. Mijn expertise zijn cognitieve revalidatie, algemene neurologie, COPD, oncologie. Naast mijn werkzaamheden sport ik graag, houd ik van citytrips/reizen, duiken, dansen, borrelen met vriendinnen en vind ik het heerlijk om naar de sauna te gaan. In de zomer van 2017 heb ik mijzelf aangemeld bij het bestuur van AlErgo.

Tessa van Aken – secretaris
I
n de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut en sindsdien met veel plezier werkzaam bij Revalidatiecentrum Haaglanden en Second Care waar ik zowel in de eerste lijn als in de revalidatie werk. Ik was in de opleiding al actief als PR-coördinator en na mijn afstuderen vond ik het dan ook leuk om naast mijn werk wat extra’s te doen. Dit is het bestuur van AlErgo geworden! Ik kijk er naar uit om de alumnivereniging te versterken 

Maaike van der Giessen – communicatie
Ik ben Maaike van der Giessen en begin 2016 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Op dit moment ben ik werkzaam bij Rijndam Revalidatie in de neurorevalidatie en bij Pieter van Foreest in de eerstelijn. Ik merk hoe belangrijk het is om up-to-date te blijven om kwaliteit te kunnen bieden. Ik hoop een bijdrage te leveren bij Alergo met interessante topics uit het werkveld om die zo laagdrempelig mogelijk te kunnen aanbieden om ontwikkeling te stimuleren. Verder ga ik voor een gezellige en leerzame tijd.

Charlotte Dellemijn – marketing/PR
Hallo! Ik ben Charlotte Dellemijn, 26 jaar en sinds juli 2018 afgestudeerd als ergotherapeut. Voor deze studie heb ik de opleiding mediamanagement afgerond. Naast mijn werk als marketing medewerker ben ik werkzaam als ergotherapeut in de revalidatie en een ziekenhuis. Het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom ergotherapie vind ik erg belangrijk, daarom heb ik mij direct na het afstuderen aangesloten bij AlErgo. Als onderdeel van het bestuur van AlErgo zorg ik samen met mede bestuursleden voor leuke en interessante workshops

Interesse in een bestuursfunctie?

Wil jij deel uitmaken van het AlErgo bestuur? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Openstaande vacature: algemeen bestuurslid